top of page
Search

Pressa Vinyl via GMR Music!

Kontakta oss idag med just dina vinyl (eller CD för den delen!) behov!

Vi hjälper dig hela vägen om du behöver det och du får en "all-inclusive offert"

Vi kan också ta fram en massa olika specialförpackningar om det behövs - bara att dela med dig av vad du är ute efter.Vad säger kunderna?


"Nästan overkligt snabbt och smidigt! Vi hade redan gett upp tanken på att ha vinyler till sommarens gigs. Men så hörde jag talas om Lenas och GMRs erbjudande på 6 till 8 veckors leverans. Vi tänkte att det låter för bra för att vara sant, men att vi chansar väl ändå. Nu står jag här 6 veckor senare med vinylerna i min hand och vi är redo för sommarens festivaler. Sjukt smidigt att beställa via Lena och overkligt snabb leverans. Rekommenderas starkt!" (Ronnie Nyman,Offerblod)


"Angående mitt vinylalbum Gunslinger. 

Jag vill å det varmaste rekommendera GMR Music Group för den som vill låta pressa och trycka upp sin musik på vinyl. Resultatet blev helt enkelt enastående. Vinylens överlägsenhet jämfört med digitala medier är slående. Djup, värme och en möjlighet att följa varje instrument för sig. 

Vidare en stor eloge till Lena Graaf som ledde mig med fast och trygg hand genom hela processen. Kom med goda råd och förslag på förbättringar. Dessutom korrekturläste hon och gjorde så jag kunde undvika stavfel etc. Vilket lysande engagemang. Service långt utöver det vanliga. 

Än en gång ett stort tack." 

Jan Kerbosch

Mörbylånga 


"On behalf of the Worldspine, we want to thank GMR Music for making sure the production of these quality vinyl went as smooth and fast as possible If you are looking to press some records of your own, make sure to give them a call!" 

...Believe us when we say the look supreme! (Tibalt)

コメント


bottom of page